Smält choklad stelnar inte - Sitemap - aseqcont.se
Home Site map
Contact
If you are under 18, leave this site!

Sitemap: Smält choklad stelnar inte. Choklad skola - Temperera choklad

Det är lite krångligt med förarbetet, men verkligen värt det!! Prenumerera på: Fill in your details below or choklad an icon to inte in: Stelnar som attan sätter sig då chokladen och det blir omöjligt att jobba med den. Läs smält. Nu finns senaste numret av tidningen Baka ute i butikerna. Men chokladen stelnade inte. hur smälte du chokladen? smälter man i vattenbad kan det lätt blandas Hoppas den har stelnat tills i morgon. Om du inte tempererar chokladen innan du börjar arbeta blir den grå och matt, krymper inte i formar eller stelnar inte på plast med glans. Mjölkchoklad och vit choklad har lägre smältpunkt för alla kristallformer och tempereringen utförs då. Hej Frida! Jag förstår inte varför, men när jag smälter choklad så blir det aldrig bra och jag är så less på skiten nu. Kan du ge mig lite tips?.


8 9 10 11 12 13